Αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Ξάνθης ! (και επέστρεψε)

18 Δεκεμβρίου 201319:28

Τη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι οι δύο αριστεροί επικεφαλής συνδυασμών επέμειναν στην τήρηση του κανονισμού για τη διαδικασία των ανακοινώσεων, εξέφρασε αποχωρώντας από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Πρόεδρος Μπάμπης Δημαρχόπουλος, δεν επέτρεψε στο Γιώργο Κολλάρο να προβεί σε ανακοίνωση, πριν την ημερήσια διάταξη . Άμεσα παρενέβη ο Νίκος Ανταμπούφης που διευκρίνισε ότι ο Γ. Κολλάρος έχει το δικαίωμα στη διαδικασία των ανακοινώσεων, να προβεί σε κάτι τέτοιο.

«Παριστάνετε τον Τσίπρα κύριε Ανταμπούφη;» είπε ο Δήμαρχος Ξάνθης έντονα εκνευρισμένος με τον Νίκο Ανταμπούφη να ρωτάει «τι παριστάνετε εσείς κύριε Δήμαρχε ;» . «Το Δήμαρχο» απάντησε ο Πρόεδρος του Σώματος με το Νίκο Ανταμπούφη να επανέρχεται «Αυτό είναι το πρόβλημα,  ότι παριστάνει το Δήμαρχο».

«Αμα οι δύο αριστεροί σύμβουλοι μπορούν να μας κάνουν άνω-κάτω το Δημοτικό Συμβούλιο εγώ αποχωρώ. Ειδοποιήστε με όταν τελειώσει η διαδικασία» είπε ο Δήμαρχος που αποχώρησε και επέστρεψε όταν ολοκληρώθηκε η επίμαχη ανακοίνωση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr