Αποχωρεί και επισήμως ο Α. Πάσχου. Κοινοποιήθηκε η παύση του, σκέψεις για το μέλλον !

24 Δεκεμβρίου 201509:45

Και επισήμως πλέον ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης Αθανάσιος Πάσχουν παύθηκε από τα καθήκοντά του.

Μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας για όσους Διοικητές διατήρησαν τη θέση τους, τη Δευτέρα ήρθε και επίσημα, πια, στο Νοσοκομείο της Ξάνθης η σχετική επίσημη παύση του Αθανάσιου Πάσχου από τα καθήκοντά του.

Ο ίδιος, ήδη σε δηλώσεις του, με ανάμικτα συναισθήματα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία που υπήρξε στο Νοσοκομείο, παρά τις δύσκολες συνθήκες, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό και την τοπική κοινωνία για τη συνεργασία όλων αυτών των ετών. Χαμογελαστός μίλησε για τη στήριξη όλων, και ιδιαίτερα της Μητρόπολης για την παρουσία της και την παροχή βοήθειας, όποτε αυτή ήταν αναγκαία, τονίζοντας πως κοιτάζει το μέλλον θετικά.

Παρών την επόμενη μέρα στην Ξάνθη;

Όπως είπε είναι ικανοποιημένος για την μέχρι τώρα πορεία του στη διοίκηση του Νοσοκομείου και εξέφρασε την ανυπομονησία του  για την επόμενη μέρα, που ξημερώνει, η οποία ίσως κρύβει και μεγάλες εκπλήξεις. Όπως ανέφερε,  ασπάζεται την άποψη πως όταν μία πόρτα κλείνει, μία άλλη μεγαλύτερη ανοίγει, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και την παρουσία του στα πολιτικά πράγματα της περιοχής.  

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr