Από τους προσκοπους της Ξάνθης με προορισμό τη Γάζα ! Ταξιδεύουν τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν στην Ξάνθη

29 Ιουλίου 201410:30

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων η συγκέντρωση φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού για τη Γάζα.

FARMAKA GAZA 2Η ανθρωπιστική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της αιματοχυσίας που πλήτει την Παλαιστίνη συγκίνησε τους πολίτες της Ξάνθης που συγκέντρωσαν στο κτίριο του Προσκοπισμού μεγάλες ποσότητες φαρμάκων. Όπως φαίνεται από τις πολλές και ογκώδεις κούτες που συγκεντρώθηκαν υπήρξε περίσσευμα ανθρωπιάς και κατανόησης στους πολίτες της Ξάνθης και τους Προσκόπους που ολοκλήρωσαν επιτυχημένα την πρωτοβουλία τους.

Τα είδη που συλλέχθηκαν ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Παλαιστίνη.

Στο σχετικό Δελτίο Τύπου η ΠΕ Προσκόπων ΑΜΘ αναφέρει:
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 28/7/2014, η προσπάθεια των Προσκόπων της Ξάνθης για την συγκέντρωση φαρμάκων που θα αποσταλούν στη Λωρίδα της Γάζας.

Στην εκστρατεία προσφοράς και αγάπης προς τα παιδιά της Παλαιστίνης που πλήττονται, με συγκίνηση ανταποκρίθηκαν οι συμπολίτες μας που έφεραν μεγάλες ποσότητες φαρμάκων με αποτέλεσμα να συλλεχθούν 25 κιβώτια με ορούς και φάρμακα για να αποσταλούν στηνFair Planet και από εκεί στη Γάζα.

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ξάνθης, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τα Μέσα Ενημέρωσης για την βοήθεια τους, το ΚΤΕΛ Ξάνθης για την μεταφορά στην Αθήνα, το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Ξάνθης, τα Φαρμακεία της Ξάνθης, Χρυσούπολης και Καβάλας, τους κατοίκους της συνοικίας Σούννε (Κόκκινη Βρύση) στην Παλιά πόλη, την ΕΛΜΕ Ξάνθης, και όλους τους συμπολίτες μας που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια για να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται στην Γάζα.

proskopoi gaza

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr