Από το twitter η απάντηση Ξυνίδη σε Μωραϊτη: Πολιτιστική πρωτεύουσα με «Φλωρινοκλαρινιώτη»

7 Αυγούστου 201310:13

Από το twitter επέλεξε να απαντήσει στην επίθεση του Προέδρου του ΕΒΕ ο Δικηγόρος Θανάσης Ξυνίδης, μετά το θόρυβο που ξέσπασε και τη γελοιοποίηση που υπέστη η πρόταση για διεκδίκηση της Ξάνθης ως πολιτιστικής πρωτεύουσας, κάτι που ξεκίνησε από τα σχόλιά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Με πρόθεση να επιτεθεί ευθέως όχι μόνο στον Πρόεδρο του ΕΒΕ αλλά σε όλο τον λούμπεν κύκλο που περιστοιχίζει τον Σ. Μωραϊτη, και τον οποίο περιγράφει ως καρικατούρα, ο Θανάσης Ξυνίδης, αν και σε διακοπές, απάντησε από το γνωστό κοινωνικό δίκτυο στους χαρακτηρισμούς Μωραΐτη.

Πακέτο με την υποκουλτούρα της Θρακικής Σκηνής

Με ευθείες αναφορές στην υποκουλτούρα της Θρακικής  Σκηνής επιμένει να συνδέει το αίτημα που διατυπώθηκε για την Ξάνθη ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ερώπης με τη ρηχή αισθητική που παράγεται από τον εν λόγω κύκλο, όπου συχνά έχει εμπλακεί ο Πρόεδρος του ΕΒΕ.

Παράλληλα δεν χάνει την ευκαιρία να κριτικάρει την άγνοια του Προέδρου του Επιμελητηρίου για τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης.

Τα tweets Ξυνίδη:

Αναλυτικά τα tweets του Θανάση Ξυνίδη, με το γνωστό «δολοφονικό» πνεύμα των 140 χαρακτήρων:

«Μάθημα πρώτο στον ενικό ο κατάπτυστος Τουίτι στο πληθυντικό τα κατάπτυστα Τουϊτια όλε»
«Μάθημα δεύτερο η πολύ νταβρατίλα βλάπτει σοβαρά την υγεία και δείχνει αγωνία απόδειξης»

«Μάθημα τρίτο Χοντροπούλια ήμουνα, όχι Μακρυπούλια, πως θα μπορούσα άλλωστε»

«Μάθημα τελευταίο για σήμερα η πολιτιστική πρωτεύουσα της πολιτιστικής πρωτεύουσας την πολιτιστική πρωτεύουσα ω Φλωρινοκλαρινιώτη»

«Άλλωστε για την ώρα το μόνο τίτλο που μπορεί να διεκδικήσουμε είναι της πόλης που ο καθένας κάνει ότι θέλει, πρωτεύουσα ευρωπαϊκού αυτοσχεδιασμού»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr