Από την Ξάνθη ξεκίνησε τις επισκέψεις ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. Ολομέλεια για τις Αυτοδιοικητικές

4 Φεβρουαρίου 201401:43

Ο Κώστας Μορφίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ του ΣΥΡΙΖΑ, μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωσή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  βρέθηκε στην Ξάνθη από όπου ξεκίνησε τις επαφές του για τις Περιφερειακές Εκλογές.

Στις δηλώσεις του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποδοχή που συναντά η υποψηφιότητά του αλλά και την αισιοδοξία του για την πορεία που θα έχει στις επικείμενες εκλογές. Όπως σημείωσε, μέχρι τις 15 του μήνα αναμένεται ότι θα έχει κλείσει και το ψηφοδέλτιο της παράταξής του, τόσο σε ότι αφορά στους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες, όσο και στο μεγαλύτερο μέρος της στελέχωσης από υποψήφιους Συμβούλους.

Eνέκρινε υποψηφιότητες η Ολομέλεια

xatzitheodorou giorgos olomeleiaΣτην ολομέλεια, που διήρκεσε περίπου 3 ώρες εγκρίθηκαν ομόφωνα για να υποστηριχθούν οι υποψηφιότητες των Νίκου Ανταμπούφη στο Δήμο Ξάνθης και του Νίκου Καλιαμπάκα στο Δήμο Αβδήρων ενώ άνοιξε η συζήτηση για τις διαθεσιμότητες των μελών και των πολιτών που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια. Όπως σημείωσε ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και η οργάνωση κινείται με ικανοποίηση.

Ικανοποίηση Ανταμπούφη για τα δημοτικά

Στην ολομέλεια παραβρέθηκε και ο επικεφαλής των Πολιτών για την Ξάνθη Νίκος Ανταμπούφης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή του κοινού στην εναρκτήρια ανοιχτή διαδικασία του συνδυασμού και ανέφερε ότι η εικόνα αυτή έχει δώσει αισιοδοξία σε αρκετά στελέχη εντός και εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, που εκφράζουν την πρόθεσή τους να πλαισιώσουν την παράταξη για τις δημοτικές εκλογές.

2014-02-03 19.30.46 2014-02-03 19.30.59

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr