Από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα η μετακόμιση στο νέο Δημαρχείο

22 Αυγούστου 201311:59

Επίσημη ανακοίνωση για τις ημέρες κατά τις οποίες θα γίνει η μετακόμιση στο νέο Δημαρχείο της πόλης εξέδωσε ο Δήμος Ξάνθης. Όπως είχε προαναγγείλει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης η μετακόμιση θα γίνει από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα για να επιφέρει τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία στους δημότες.  Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Δήμος Ξάνθης σας πληροφορεί, ότι στις 23,24,25 & 26/8/2013, θα πραγματοποιηθεί μετακόμιση των υπηρεσιών του που στεγάζονται στο κτίριο της οδού Μαυρομιχάλη 6 (κεντρικό Δημαρχείο), στο νέο Δημοτικό Κατάστημα στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης (πρώην ΄΄Τράπεζα Ελλάδος΄΄).

Λόγω της μετακόμισης οι υπηρεσίες του Κεντρικού Δημαρχείου δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 23/8 και τη Δευτέρα 26/8/2013.

Επίσης στη διαδικασία της μετακόμισης θα συμμετέχουν και οι Υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Οι υπηρεσίες αυτές θα εξυπηρετούν μόνο τις επείγουσες ανάγκες της πόλης μας.

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών μας για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποστούν. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο :2541022738 (Δημοτική Αστυνομία)»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr