Από την άλλη μεριά των συνόρων. Οι αδελφοί Κριτσίνη δίνουν πρόσβαση σε χαμηλές τιμές σε Έλληνες και Βούλγαρους

18 Σεπτεμβρίου 201323:53

Μια ένα επιχειρηματική δραστηριότητα ανέπτυξαν οι αδερφοί Κριτσίνη στην γειτονική Βουλγαρία δημιουργώντας ένα Super Market με την επωνυμία KRISTA.

Το κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή του Κίρκοβο, σε μια περιοχή με περισσότερα από 72 χωριά και περίπου 70000 κατοίκους. Αν και από την άλλη μεριά των συνόρων, το κατάστημα βρίσκεται μόλις 25 λεπτά από την Κομοτηνή και αυτό οφείλεται στο νέο κάθετα άξονα.

Όπως μας ανέφερε ο Σάκης Κριτσίνης, στο Super Market Krista υπάρχουν προϊόντα και από τις τρεις χώρες, Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία αναφέροντας πως “οι πολύ χαμηλές τιμές που υπάρχουν στο κατάστημα μας οφείλονται στην χαμηλή φορολογία που υπάρχει στην Βουλγαρία, αλλά και η πολιτική του καταστήματος να δουλέψει με χαμηλά κέρδη. Σκοπός είναι να προσελκύσουμε κόσμο από όλη την Θράκη, και αυτό θα το πετύχουμε με την πολύ καλή ποιότητα και τις πολύ χαμηλές τιμές”

Για περισσότερες πληροφορίες για το κατάστημα εδώ, και τιμές των προϊόντων εδώ

loukaniko-kotopoulo-krista

 

pota-krista

 

risla-krista

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr