Απο τη Θράκη στην Ιερισσό για… διακοπές

17 Μαΐου 201315:37

Να παραθερίσουν φέτος στη Χαλκιδική και ειδικότερα στην περιοχή της Ιερισσού καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες που θέλουν να συμπαρασταθούν στον αγώνα των κατοίκων, η «Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά των Χρυσωρυχείων».

Όπως δήλωσε ο Ανέστης Στρατιάδης, μέλος της Επιτροπής, στο «Περισκόπιο της Περιφέρειας» του 102 FM της ΕΡΤ3 και στους Βασίλη Καραμπάση και Σάκη Αραμπατζή, οι κάτοικοι της Θράκης δεν εφησυχάζουν από την προσωρινή αναστολή των δραστηριοτήτων της «Ελληνικός Χρυσός» στο Πέραμα του Έβρου και προγραμματίζουν συναυλίες και περιβαλλοντικές δράσεις για όλο το καλοκαίρι με σκοπό να διατηρήσουν την αγωνιστική τους διάθεση.

Παράλληλα ο κ. Στρατιάδης πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι του Έβρου θα έχουν σαν πρώτη προτίμηση για τις καλοκαιρινές τους διακοπές την περιοχή της Ιερισσού επιθυμώντας να συμπαρασταθούν στον αγώνα των Χαλκιδιωτών ενάντια στα χρυσωρυχεία και να γνωρίσουν από κοντά το φυσικό περιβάλλον που κινδυνεύει.

Αρχική

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr