Από τα special Olympics… στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton- Μεγαλείο ψυχής και προσπάθειας από τον Απτουλά Μεχμέτ

20 Απριλίου 201718:30

Ο αθλητής του ΑΡΙΩΝ Ξάνθης Απτουλά Μεχμέτ κατάφερε να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, κατακτώντας το δικαίωμα ισότιμης αθλητικής παρουσίας και αντιμετώπισης ! Το παράδειγμά του προκάλεσε αίσθηση και οι παρευρισκόμενοι συναθλητές δήλωσαν εντυπωσιασμένοι αλλά και συγκινημένοι από την προσπάθεια του Ξανθιώτη αθλητή.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο πρώην μαθητής του Ειδικού σχολείου ΕΕΕΚ Γενισέας είχε εκπροσωπήσει την Ξάνθη στους παγκόσμιους αγώνες special Olympics Badminton που έγιναν το 2011 στην Αθήνα υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή του ΑΡΙΩΝ Χ. Ιορδάνου.

Πρόκειται για έναν νεαρό που συνεχίζει αδιάκοπα τον αγώνα του για τον αθλητισμό και την χαρά της ζωής. «Η ψυχή είναι πάνω από κάθε αναπηρία» αναφέρει χαρακτηριστικά, αποτελώντας ζωντανό παράδειγμα θέλησης.

Για την ιστορία να πούμε ότι οι Ξανθιώτες του ΑΡΙΩΝ συμμετείχαν στο Σιδηρόκαστρο με συνολικά 8 αθλητές/τριες σε όλες τις κατηγορίες.

Η Παναγιώτα Μπόσκου κατάφερε να πλασαριστεί στις θέσεις 9-16, ενώ η καλή εμφάνιση έκανε και η συναθλήτριά της Αρζού Μπαντζά.

Συμμετοχές είχαν επίσης σε θέσεις 17-32 (μονό) και 9-16 (διπλό) οι αθλητές :
• Φώτης Τσάγκας
• Λευτέρης Κασάπης
• Τούνα Μειμάρη
• Μαρία Σωτηρόγλου
• Χάρης Παπαδόπουλος

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr