Από το παρατημένο ΙΧ εντόπισαν τον νεκρό Καθηγητή οι γείτονες. Οξύ πνευμονικό οίδημα η αιτία θανάτου !

21 Νοεμβρίου 201409:30

Ένας μοναχικός τύπος ήταν ο Καθηγητής του ΔΠΘ Γιώργος Σταματέλος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, την Πέμπτη.

Ο 55χρονος δεν είχε οικογένεια για να ανησυχήσει και αυτοί που, τελικά, τον έψαξαν και τον βρήκαν, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του XanthiPress.gr, ήταν οι γείτονές του. Αιτία ήταν το ΙΧ του, ένα μαύρο golf,  που είχε αφήσει στον πεζόδρομο της οδού Κονίτσης την Κυριακή, έχοντας μάλιστα επάνω και ένα χαρτί με το κινητό του.

Μετά την Τρίτη, το κινητό σταμάτησε να χτυπάει

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ 1Οι γείτονες τον αναζήτησαν στο κινητό ενώ μετά την Τρίτη, η μπαταρία του είχε εξαντληθεί και είχε κλείσει. Η αρχική ενόχληση για το άτσαλο παρκάρισμα, μετατράπηκε σε ανησυχία και, τελικά, το πρωί της Πέμπτης αποφάσισαν να καλέσουν την Αστυνομία. Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος είχε γρατζουνίσει το όχημά του, δείγμα ότι ίσως δεν ήταν καλά στην υγεία του.

Οξύ πνευμονικό οίδημα, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή

Οξύ πνευμονικό οίδημα ήταν η αιτία του θανάτου του, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε την Πέμπτη, κάτι που ήταν αναμενόμενο για τους ανθρώπους της Αστυνομίας και είναι η συνηθέστερη αιτία αιφνίδιων θανάτων από φυσικά αίτια.

Ο άτυχος καθηγητής διέμενε σε κτίριο της οδού Κονίτσης, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα. Είχε ένα αδερφό και έναν υπερήλικα πατέρα στο Βόλο και έτσι η έλλειψη επικοινωνίας για λίγες μέρες δεν ήταν κάτι αφύσικο ώστε να ανησυχήσουν.

golf

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr