Απίστευτο: Προβάλλουν τους έντυπους οδηγούς ως μέσο προβολής και πανηγυρίζουν

29 Μαΐου 201311:26

Με στόχο την προσέλκυση περισσοτέρων επισκεπτών στην Δράμας, ώστε να σημειωθεί αύξηση της τουριστικής κίνησης, η Δημοτική Αρχή δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε η διαμονή στην πόλη, να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις σύγχρονες απαιτήσεις και παράλληλα και να αφήνει ευχάριστες εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές.

Η Δράμα είναι πλούσια σε φυσικές ομορφιές και σε μνημεία ιστορίας και πολιτισμού. Στην κατεύθυνση αυτή η Δημοτική Αρχή του Δήμου της Δράμας αποφάσισε να εκδώσει ενημερωτικό έντυπο με τις αμέτρητες ομορφιές και τους εκατοντάδες προορισμούς που επιφυλάσσει η Δράμα στον επισκέπτη.

Το έντυπο αποτυπώνει μία πολιτιστική διαδρομή την οποία μπορούν να ακολουθήσουν οι επισκέπτες με τα σημαντικότερα μνημεία εντός της πόλης. Στο ίδιο έντυπο περιλαμβάνονται χρήσιμες οδηγίες και πολύτιμες πληροφορίες για να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής μας.

Σε δηλώσεις του για την έκδοση του εντύπου της Πολιτιστικής διαδρομής, ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης τόνισε «κάθε γωνιά της πανέμορφης γης μας, κρύβει έναν πραγματικό θησαυρό. Είναι ευκαιρία λοιπόν οι επισκέπτες να αναζητήσουν και να εξερευνήσουν τα διαφορετικά πρόσωπα της πόλης μας, διαπιστώνοντας ότι κάθε προορισμός αποτελεί και μία ανεπανάληπτη συναρπαστική εμπειρία.

Καλώ τους επισκέπτες μας αλλά και τους συμπολίτες μας να ακολουθήσουμε τις διαδρομές που προτείνει το έντυπο της Πολιτιστικής Διαδρομής και να το αφήσουμε να οδηγήσει τα βήματά μας ώστε να απολαύσουμε κι εμείς τις ομορφιές της Δράμας μας απ’ άκρη σ’ άκρη».
www.inpost.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr