Απίστευτο περιστατικό στη Βουλγαροκτόνου: Τρία ατυχήματα στον ίδιο δρόμο σε λίγη ώρα !

31 Μαρτίου 201418:47

Ότι η διασταύρωση στη συμβολή των οδών Βουλγαροκτόνου και 12 Αποστόλων στην Ξάνθη, είναι καταστροφική μετά την απρόσμενη αλλαγή των προτεραιοτήτων είναι γνωστό. Ότι θα ήταν δυνατό ποτέ να σημειωθούν τρία ατυχήματα στη σειρά μέσα σε ελάχιστη ώρα, δεν το περίμενε κανείς.

Συνέβη μετά το μεσημέρι της Δευτέρας ενώ οι κάτοικοι που ειδοποίησαν το XanthiPress.gr για το πρώτο ατύχημα, δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγανάκτησή τους αφού έχουν επισημάνει αμέτρητες φορές στο Δήμο πόσο επικίνδυνη έχει γίνει η διασταύρωση και πόσα ατυχήματα γίνονται κάθε μήνα. Όμως όταν άρχισαν να μετρούν τα ατυχήματα έμειναν έκπληκτοι….

voulgaroktonou atihima 1Το πρώτο ατύχημα σημειώθηκε στη γνωστή διασταύρωση στις 14.40 όταν ένα smart παρασύρθηκε από ΙΧ που κατέβαινε την οδό 12 Αποστόλων. Το δεύτερο ατύχημα έγινε στις 15.15  μπροστά στην Αστυνομία που κατέγραφε το πρώτο ατύχημα, όταν ένα ΙΧ παρέσυρε ένα ποδήλατο  15 μέτρα  πιο κάτω, στη διασταύρωση με την οδό Αβδήρων  (Από την αλλαγή της προτεραιότητας οι οδηγοί συχνά οι οδηγοί μπερδεύτονται ολοκληρωτικά και συνεχίζουν να παραβιάζουν τα stop).

Το τρίτο ατύχημα σημειώθηκε ξανά στην επιίνδυνη  διασταύρωση  μόλις είχαν απομακρυνθεί τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο πρώτο, όταν δύο άλλα ΙΧ συγκρούστηκαν λόγω παραβίασης της προτεραιότητας. Μάλιστα, οι οδηγοί των πρώτων ΙΧ ήταν ακόμη εκεί και παρακολούθησαν το τρίτο ατύχηγμα!

Η Τροχαία δεν προλάβαινε να φύγει από το σημείο και κατέγραφε το καινούριο συμβάν ενώ οι κάτοικοι αλλά και οι οδηγοί διαμαρτυρήθηκαν ότι εκτός από τα σοβαρά προβλήμτα και τα συνεχή ατυχήματα που προκαλεί η αλλαγή προτεραιότητας, δεν έχουν τοποθετηθεί νησίδες που να αποτρέπουν το παρκαρισμα δίπλα στο διασταύρωση που κλείνει πλήρως την ορατότητα και στις δύο κατευθύνσεις.

Σε κανένα από τα ατυχήματα δεν τραυματίστηκε άνθρωπος και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.
voulgaroktonou atihima3b voulgaroktonou atihima 3 voulgaroktonou atihima 2voulgaroktonou atihima 1

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr