Απήγαγαν φοιτητή από τις Εστίες στα Κιμμέρια τον πήγαν σε ΑΤΜ και του απέσπασαν χρήματα

25 Μαρτίου 201714:03

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ομάδα “Στραβά και Ανάποδα” άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού οδήγησαν φοιτητή σε ΑΤΜ και του απέσπασαν 350 ευρώ:

” Χθες το βράδυ στις 23:30 στην περιοχή των εστιών Κιμμερίων απήγαγαν έναν φοιτητή με την απειλή μαχαιριού και των πήγαν στην τράπεζα για να του αφαιρέσουν το ποσό των 350 ευρώ. Κρίμα στην αστυνομία που τρέχει να γράψει μερικές υποθέσεις παράνομου παρκαρίσματος και δεν λαμβάνει μέριμνα για να εξαλείψει γνωστό κύκλωμα κλεφτών. Κρίμα, ντρέπομαι και τους καταδικάζω δημόσια. Το ίδιο κάνω και για τους υπεύθυνους της πανεπηστημιούπολης που τόσα χρόνια δεν έχει λύσει το θέμα της ασφάλειας της περιοχής. Δυστυχώς από το φόβο ο ίδιος φοιτητής δεν έχει σπεύσει στην αστυνομία ακόμα. Αλλά θα γίνει σύντομα. Παρακαλώ όποιοι υπεύθυνοι διαβάζουν αυτήν την δημοσίευση να ασκήσουν πίεση εκεί που χρειάζεται ( και δεν ξέρω που ) να σταματήσει αυτό το μπουρλότο.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr