Απάντηση του Συλ. Δημοτικών Υπαλλήλων για το περιστατικό με το γερανό με επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ

8 Φεβρουαρίου 201612:14

Με επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την κριτική που έγινε γύρω από το περιστατικό με το γερανό και το πανό στα γραφεία της Νομαρχιακής, απαντά σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης. Όπως είναι γνωστό, σε ανάρτηση της νομαρχιακής του κυβερνώντος κόμματος ασκήθηκε κριτική για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε το υπηρεσιακό όχημα του Δήμου Η ανακοίνωση χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα και απαριθμεί τη δράση του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια, απέναντι σε όλες τις κυβερνήσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Τα τελευταία 24ωρα δεχόμαστε απίστευτη ¨λάσπη¨ από τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης. Μια για τις καταλήψεις, μια για το πανό, μια για το γερανοφόρο, ΕΛΕΟΣ Προσπαθείτε , ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ, να εκκινήσετε τον κοινωνικό αυτοματισμό . Διαίρει και βασίλευε!!! Σωστό, αλλά σε άλλες εποχές. Και όλα αυτά γιατί …. «δεν είμαστε δικά σας παιδιά». ΟΥΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ.

Χτυπάτε κατά το δοκούν …..κ. Βεζίρη ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης . Χτυπάτε για το γερανοφόρο του Δήμου Ξάνθης , που ήταν στα χέρια υπαλλήλων του Δήμου Ξάνθης, και ρωτάτε αν το γνώριζε ο Δήμαρχος Ξάνθης . Αλλά από την άλλη «ποιούμε την νήσσαν» όταν δικό μας παιδί ,ελεύθερος επαγγελματίας κυκλοφορεί καμαρωτός οδηγώντας υπηρεσιακό αυτοκίνητο περιφερειακού Δήμου με μεγάφωνα , περιφερόμενος στα μπλόκα των αγροτών, προσποιούμενος τον ΑΓΩΝΙΣΤΗ .Όλα αυτά ώστε να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο της Ξάνθης από την ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ δείχνοντάς μας με το δάχτυλο……. τι ντροπή;! Εμείς ήμασταν αυτοί που κρατήσαμε σκληρή στάση απέναντι σε κάθε αδικία εναντίον μας σε όποια κυβέρνηση (καταλήψεις και απεργία 2 εβδομάδων για τα ΒΑΕ, απεργίες και μηχανοκίνητες πορείες κατά της διαθεσιμότητας των συναδέλφων μας, προπηλακισμός των επισήμων στην διάρκεια της παρελάσεως την 28ης Οκτ. στην Ξάνθη, κάψιμο των φύλλων αξιολόγησης στην κεντρική πλατεία Ξάνθης). Γιατί τότε δε ζητούσατε την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Πόσο χαμηλά, αλήθεια, μπορείτε ακόμη να φτάσετε ; Χρησιμοποιώντας τις δικές σας λέξεις, σας ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ότι , αφού σφετεριστήκατε την ψήφο του Ελληνικού λαού τώρα αυτενεργείτε σχεδιάζοντας τον όλεθρο της πατρίδας μας, και δωρίζετε τη δημόσια περιουσία στα νέα σας αφεντικά. Αυτά προς το παρόν…. Αν θέλετε συνέχεια ξέρετε ποιοι είμαστε , εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από κόμματα και «φήμες» .

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ …..ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr