Η απάντηση Τεφρονίδη για τη διένεξη με το Δ. Μπένη

14 Μαΐου 201412:00

Με ανάρτησή του στο facebook του XanthiPress.gr o Tάσος Τεφρωνίδης απάντησε στο Δ. Μπένη μετά την ανακοίνωσή του σε σκληρό τόνο εναντίον όσων αναμίχθηκαν:

Δημήτρη δεν είμαι καθόλου υπερήφανος γι’αυτά που διαδραματίζονται μεσούσης προεκλογικής περιόδου στην πόλη μας με αφορμή την ανάρτηση μια πικρίας ενός επαγγελματία (εγώ δηλαδή). Συνεχίζω δυστυχώς να στεναχωριέμαι για την επίθεση που κάνεις προς το πρόσωπο μου και τις απειλές που εκτοξεύεις .

Είμαι σίγουρος οτι οι σύμβουλοι σου προσπάθησαν να σε αποτρέψουν να εκτίθεσαι σε ατέρμονες συζητήσεις που μόνο κακό κάνουν στην προσωπικότητα σου και γεμίζουν με ερωτήματα του υποψήφιους σύμβουλους του συνδυασμού σου και δίνουν βέλη στους αντιπάλους σου. Να είσαι σίγουρος δεν έχω κανένα στοιχείο που θα σε εκθέσει αλλά και να είχα δεν θα το έκανα διότι δεν έχω μάθει να με χρησιμοποιούν.

Όσο για το “ξεγύμνωμα” που μου έκανες δεν το αντιλήφθηκα ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου αλλά μάλλον έτσι νόμισες διότι ούτε έπαθα ούτε έμαθα κάτι καινούργιο και δεν σου κρύβω οτι και επαγγελματικές και κοινωνικές φιλοδοξίες έχω αφού είμαι ένας που κινείται  μέσα σε ένα οργανωμένο κοινωνικό σύνολο , πολιτικές φιλοδοξίες προς το παρόν δεν έχω διότι οι “επαγγελματίες πολιτικοί” με προκαλούν πολιτική αναγούλα και δεν θέλω να μοιάσω.

Όσο για το νόμιμο δημόσιο έγγραφο που δεν υπέγραψες αλλά φέρει το όνομα σου και αναφέρει οτι είναι μια νόμιμη διαδικασία απευθείας ανάθεση εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι οτι απευθείας αναθέσεις γίνονται όταν υπάρχουν επείγουσες και έκτακτες ανάγκες και όχι ετήσιες συντηρήσεις κλιματιστικών και τηλεφωνικών συσκευών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr