Αντιφασιστική εκδήλωση του ΚΕΕΡΦΑ την Τετάρτη στην Ξάνθη με Λουκοπούλου-Πατζανακίδη

18 Μαρτίου 201410:34

Την Τετάρτη 19 Μάρτη στις 7μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Στο δρόμο για τις 22 Μάρτη – η πάλη ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες»

Ομιλητές θα είναι η Μαρία Λουκοπούλου, πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ξάνθης και ο Γιάννης Πατζανακίδης, δικηγόρος και μέλος της ΚΕΕΡΦΑ.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο διοργάνωσης της Παγκόσμιας Μέρας Δράσης κατά του Ρατσισμού και του Φασισμού στις 22 Μάρτη. Το Σάββατο 22 Μάρτη θα πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις σε ολόκληρο την Ευρώπη, τη Νέα Υόρκη και τη Μελβούρνη ενάντια στον ρατσισμό και τον κίνδυνο των φασιστών.

Στην Βόρεια Ελλάδα η πορεία για τις 22 Μάρτη θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 12μ. και θα ακολουθήσει συναυλία έξω από την ΕΤ3.

Η ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης σας καλεί:

  • την Τετάρτη 19 Μάρτη στις 7μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου οργανώνουμε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:«Στο δρόμο για τις 22 Μάρτη – η πάλη ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες»
  • το Σάββατο 22 Μάρτη στην διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Η αναχώρηση από την Ξάνθη θα γίνει στις 8:30 από την κεντρική Πλατεία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr