Αντιδράσεις για Βαρβιτσιώτη: Αποκάλεσε «πρόβατα» τους ψηφοφόρους της μειονότητας. Καταιγισμός πυρών και για Μουρούτη !

7 Ιουλίου 201515:48

Ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση έχουν προκαλέσει μια σειρά από αστοχίες που εξέθεσαν το κόμμα της ΝΔ. στη Θράκη και προκάλεσαν αντιδράσεις ακόμη και μέσα στο χώρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μία από αυτές η “αστοχία” του Μ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος το βράδυ του δημοψηφίσματος σε πανεθνικό δίκτυο και σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του ΕΤ Αριαννών όπου υπερίσχυε το ΟΧΙ με 89% αποκάλεσε τους ανθρώπους του οικισμού «Πρόβατα». Φυσικά δέχθηκε καταιγισμό «πυρών» για την απρέπεια αυτή από τους συνομιλητές του στην τηλεόραση και κυρίως τον Υφυπουργό Δ.  Στρατούλη.

Η «μονταζιέρα» του Μουρούτη

Είχε προηγηθεί η άστοχη ανάρτηση του υπεύθυνου του γραφείου τύπου του Α. Σαμαρά,  Γ. Μουρούτη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι λεωφορεία μετέφεραν ψηφοφόρους από την Τουρκία στη Θράκη και παρουσίασε μία φωτο με λεωφορείο και επιβάτες να είναι ντυμένοι με παλτά και γούνες αν και διανύουμε το 2ο μήνα του καλοκαιριού ! Το tweet, που αναδημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποσύρθηκε λίγη ώρα μετά αλλά ο Γ. Μουρούτης πρόλαβε να εισπράξει την κατακραυγή των χρηστών και σχόλια περί «μονταζιέρας»

mouroutis bus

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr