Αντιδρά ο Δήμος Αβδήρων στην υποβάθμιση των Λιμενικών Υπηρεσιών σε Άβδηρα και Λάγος

20 Ιανουαρίου 201421:55

Με επιστολή προς το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ο Δήμο ς Αβδήρων σε συνεργασία με τους Δήμους Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών εκφράζει την πλήρη αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη υποβάθμιση των λιμενικών υπηρεσιών της Ξάνθης με την κατάργηση των Λιμενικών Σταθμών σε Άβδηρα, Φανάρι, Μαρώνεια και την υποβάθμιση του Υπολιμεναρχείου του Λάγους. Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ο Δήμος ήδη εδώ και καιρό έχει πρωτοστατήσει στην κοινή ανακοίνωση των τριών Δήμων εναντίον του σχεδιασμού του Μ. Βαρβιτσιώτη. Οι Δήμαρχοι κάνουν λόγο για υποβάθμιση της περιοχής χωρίς κανένα σχεδιασμό ενώ όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο Βασίλης Τσολακίδης ” Από το Σύνταγμα και το Κολωνάκι σχεδιάζουν αλλαγές χωρίς να αντιλαμβάνονται τί συμβαίνει στη Θράκη.

Άλλωστε, όπως σημειώνει, η Θράκη είναι μια ευαίσθητη περιοχή και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιχειρούμενες αλλαγές. Γενικότερα, οι αντιδράσεις  στην περιοχή και ο ένας μετά τον άλλον φορείς και σύλλογοι κατακεραυνώνουν την νέα υποβάθμιση της περιοχής η οποία μάλιστα σε καιρό κρίσης αποδυναμώνεται ακόμη περισσότερο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr