Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης καλεί σε συγκέντρωση στα Δικαστήρια για τη δίκη

23 Σεπτεμβρίου 201421:08

Η τοπική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σε ανακοίνωσή της, καλεί σε κινητοποίηση για τη δίκη του αφισοκολλητή. 

Η Τοπική Επιτροπή Ξάνθης Δηλώνει πως δεν κάνει ούτε βήμα πίσω από τα κεκτημένα του λαϊκού κινήματος και των μαχόμενων δυνάμεων του. 

Η σύλληψη του μέλους της για παράνομη αφισοκόλληση με αντιφασιστικό περιεχόμενο, είναι ενταγμένη σε ένα σύνολο κινήσεων του κεντρικού αλλά και τοπικού κράτους απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό. Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ ο σύντροφος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω εντέλει έχει σαν βασικό μάρτυρα κατηγορίας τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Θεοδωρίδη Αναστάσιο.

Όπως επίσης δεν είναι τυχαίο ότι καλείται να δώσει κατάθεση στην δημοτική αρχή ώστε να του επιβληθούν διοικητικές κυρώσεις για «διαφημιστική αφισοκόλληση».

Δεν είναι πρώτη φορά άλλωστε που μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρενοχλούνται για τη δράση τους από τις δυνάμεις καταστολής. Με κάθε ευκαιρία το κράτος δείχνει τα δόντια του με εξακριβώσεις στοιχείων σε αφισοκολλήσεις, στο δρόμο για τη διαδήλωση ή ακόμα και μετά από αυτή.

Για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ η αφισοκόλληση , το μοίρασμα φυλλαδίων στην πλατεία , είναι τρόπος παρέμβασης στην πόλη , είναι η φωνή της ενάντια στην αδικία εις βάρος των εργαζομένων και δεν τίθεται θέμα «νόμιμου ή παράνομου».

Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν έστω και για λίγο πως τρομοκρατούν την αντικαπιταλιστική αριστερά και τους αγωνιστές της με τέτοιες πρακτικές. Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συνεχίσουν ανυποχώρητα στον αγώνα ενάντια στο σύγχρονο μεσαίωνα που επιβάλουν κεφάλαιο- κυβέρνηση-Ε.Ε.-ΔΝΤ. Θα συνεχίσουν ανυποχώρητα στο τσάκισμα του φασισμού και του συστήματος που τον γεννάει.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr