Ανταποκρίθηκαν οι Ξανθιώτες στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορες οικογένειες !

7 Σεπτεμβρίου 201320:55

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Ξανθιωτών, για άλλη μια φορά, στην πρωτοβουλία της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης για συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορες οικογένειες.
Το πρωί του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία οι υπεύθυνοι της ομάδας διαπίστωσαν ότι οι πολίτες της Ξάνθης συμμετείχαν, σε μεγαλύτερο βαθμό από πέρυσι, στη σχετική πρωτοβουλία και ήδη έχει συγκεντρωθεί σημαντικός αριθμός από τετράδια – τα οποία χρειάζονται περισσότερο- και άλλα σχολικά είδη, όπως τσάντες, γραφική ύλη κ.α.

Όπως σημειώνει η Πρόεδρος της ομάδας, Μαίρη Μπεμπέκη, ο κόσμος φέρει τόσο καινούρια είδη που έχει αγοράσει για αυτό το σκοπό, όσο και παλαιά χρησιμοποιημένα ήδη που είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Πάντως, όπως λέει ακόμη και το ελάχιστο που μπορεί να διαθέσει κανείς έχει μεγάλη αξία.

Τέλος, όπως σημειώνει, ακόμη και μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς ειδικοί κουμπαράδες θα βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ και τα βιβλιοχαρτοπωλεία της ΄Ξάνθης για να συκγεντρώνονται δωρεές, ενώ κάποιοι σύλλογοι ανέλαβαν μόνοι τους τη συγκέντρωση και θα διαθέσουν συνολικά τα είδη στην Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης
20130907_134515 20130907_134526 20130907_135239

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr