Ανταμπούφης εναντίον Θεοδωρίδη για την αφισοκόλληση: “Νέα ήθη από πολιτικούς τους παρελθόντος”

20 Μαρτίου 201402:19

Ο επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Νίκος Ανταμπούφης, με ανακοίνωσή του καταφέρεται εναντίον του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας Τάσου Θεοδωρίδη για την πολυσυζητημένη υπόθεση της αφισοκόλλησης. Στην ανακοίνωση της Κίνησης αναφέρεται:

Ως νέος Ζορό, ο αντιδήμαρχος κ. Τάσος Θεοδωρίδης ανέλαβε προσωπικά να καθαρίσει την πόλη από τις αφίσες, μηνύοντας κάθε αφισοκολλητή από όπου και αν προέρχεται! Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο. Η αυτοπρόσωπη παρουσία του κ. αντιδημάρχου κατά τη σύλληψη του αφισοκολλητή στο γνωστό πλέον επεισόδιο και ο υπερβάλλων ζήλος με την επιλεκτική του μήνυση, φανερώνουν την ανάγκη επίδειξης έργου και το προεκλογικό του άγχος.

Όταν του ζητήθηκαν εξηγήσεις από συμπολίτες που συνέτρεξαν σε βοήθεια του άνεργου συλληφθέντα, ο «κατόπιν ενεργειών μου» μηνυτής αντιδήμαρχος δικαιολογήθηκε ότι το έκανε διότι «… γκρινιάζει η αντιπολίτευση για την αφισορρύπανση, ο Ανταμπούφης συνέχεια διαμαρτύρεται … κλπ». Πράγματι, η στάση μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν καταγγελτική απέναντι στην αδράνεια της Δημοτικής Αρχής για την αφισορρύπανση και τη συστηματική μείωση (έως εξαφανίσεως) των προστίμων που αφορούσαν κάθε είδους εκδήλωση, διαφήμιση και καλλιτέχνη. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να εξαντλείς την αυστηρότητά σου με μηνύσεις σε ανέργους, την ίδια ώρα που η πόλη είναι γεμάτη αφίσες και μπάνερς που ανεμίζουν αγέρωχα. Φαίνεται ότι όσοι έχουν εκλογική δύναμη ή μας είναι συμπαθείς (για να το πούμε ευγενικά) δικαιούνται και να ρυπαίνουν.

Εμείς λέμε ότι ο Δήμος πρέπει να φροντίσει για την ύπαρξη χώρων ανάρτησης για την πληροφόρηση των πολιτών, πρέπει να απαλλάξει την πόλη από τους γνωστούς κατά συρροή ρυπαίνοντες και πρέπει να κρατήσει ενιαία στάση απέναντι σε όσους παρανομούν.

Πρέπει να κάνει τη δουλειά του και όχι να υποκρίνεται ότι την κάνει.

Στον κ. Θεοδωρίδη απευθύνουμε μερικά ερωτήματα ερωτήματα:

Λειτουργεί ως αντιδήμαρχος ή ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος;

Πιστεύει ότι καλύπτονται οι μέχρι τώρα ευθύνες του ως αντιδημάρχου καθαριότητας με τέτοιες πρακτικές;

Η νέα πρόταση που κομίζει η παράταξή του είναι οι επιλεκτικές μηνύσεις κατά των πολιτών;

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr