Άνοιξε η ξεχωριστή Είσοδος για τα Επείγοντα στο Νοσοκομείο Ξάνθης

23 Σεπτεμβρίου 201409:45
Πιλοτικά σε 24ωρη βάση λειτουργεί ξανά μετά από χρόνια, από τη Δευτέρα η πύλη Επειγόντων Περιστατικών στο Βόρειο Ανατολικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και επί της οδού Εγνατίας.

 Η πύλη αυτή που μέχρι σήμερα παρέμενε κλειστή θα αποτελεί πλέον την δεύτερη διέξοδο διαφυγής – διέλευσης προς και από το Νοσοκομείο. Σε σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου δίνεται έμφαση στο γεγονός  ούτως ώστε όλοι οι πολίτες να ενημερωθούν σε σύντομο χρόνο για τον τρόπο ευκολότερης και ταχύτερης πρόσβασής τους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, με την παράκληση να τηρούνται από όλους τα σήματα της Τροχαίας και οι προειδοποιητικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί για την ασφάλεια οχημάτων και πεζών.
Παράλληλα, από το Νοσοκομείο γίνεται γνωστό ότι  η λειτουργία της κεντρικής πύλης Εισόδου του Νοσοκομείου θα είναι ανοιχτή από τις 7 π.μ μέχρι τις 7 μ.μ. κατά τις καθημερινές, δηλαδή θα κλείνει με τη λήξη του απογευματινού επισκεπτηρίου. Κατά τις Κυριακές και αργίες η κεντρική πύλη Εισόδου θα παραμένει ανοιχτή από τις 12 μέχρι τις 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. για τις ανάγκες του επισκεπτηρίου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr