Άνοιξε ο Περιφερειακός της Ξάνθης! Παραδόθηκε η γέφυρα του Πετεινού (video)

26 Αυγούστου 201313:05

Στις 12.40, λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, δόθηκε στην κυκλοφορία η Παράκαμψη Ξάνθης μετά από 11μηνη διακοπή κυκλοφορίας.

Τα συνεργεία ολοκλήρωσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο την τοποθέτηση των αρμών διαστολής στη νέα γέφυρα του Περιφερειακού και λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας επιθεώρησαν τη νέα γέφυρα και έδωσαν εντολή να δοθεί στην κυκλοφορία.

Όπως είναι γνωστό, η γέφυρα είχε καταστραφεί από πρόσκρουση φορέα που μετέφερε σκαπτικό μηχάνημα. Η αρμόδια επιτροπή που είχε συσταθεί από την Περιφέρεια, το ΤΕΕ και το Πολυτεχνείο είχε κρίνει ότι η γέφυρα πρέπει να κατεδαφιστεί και, έτσι, η Περιφέρεια, μετά από διαπραγμάτευση με την ασφαλιστική εταιρία που κάλυπτε το όχημα, συμφώνησε για την κατασκευή νέας γέφυρας από ανάδοχο της ασφαλιστικής και με βάση τη μελέτη και την επίβλεψη της υπηρεσίας.


gefyra 2 gefyra 1 gefyra 0

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr