Ανήλικες Ρομά εκπορνεύονται σε ηλικιωμένους

14 Ιουλίου 201321:25

Διαστάσεις έχει πάει η παράνομη πορνεία στην Πάτρα

Η υπαίθρια πορνεία ακόμα και από ανήλικες Ρομά δεν είναι φαινόμενο που παρατηρείται μόνο σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, όπως π.χ. η πλατεία Γεωργίου, ή η πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Όλγας). Αντιθέτως αρκετά είναι τα περιστατικά το τελευταίο διάστημα και περιφερειακά, σε περιοχές όπως τα Βραχναίικα.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, με βάση δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος», ανήλικες πλησιάζουν άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας και είναι πρόθυμες να τους προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες με το αζημίωτο φυσικά.

Από την άλλη πλευρά, ηλικιωμένοι που γνωρίζουν, που συχνάζουν οι κοπέλες, τις προσεγγίζουν ζητώντας να τους ικανοποιήσουν ερωτικά.

«Οι γέροι της περιοχής έχουν μουρλαθεί. Μετράνε τα λεπτά που περνούν, σε καθημερινή βάση, μέχρι να βρεθούν με την ερωτική τους παρτενέρ» λέει στον “Κόσμο” κάτοικος που που ζει κοντά στον σταθμό και παρατηρεί όλα όσα συμβαίνουν κοντά στο σπίτι της.

Το κόστος για κάθε ραντεβού ποικίλει, Ξεκινά από 5 ευρώ και φτάνει μέχρι 20.

Πηγή : Newsbeast.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr