Ανοίγουν οι εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης μια εβδομάδα μετά το Πάσχα

29 Απριλίου 202114:46

Για την εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης για το σχολικό έτος 2021-2022 οι γονείς – κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής από τις 10 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2021 και ώρα 14:00 ηλεκτρονικά στο email gymmousx@sch.gr.

Συμπληρώνεται μόνο η επισυναπτόμενη αίτηση, την οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν και στην ιστοσελίδα του Σχολείου, και όχι άλλες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων (Γυμνασίων) εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν σε εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων (Γυμνασίων).

Την Τετάρτη, 12 Μαΐου και ώρα 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί απευθείας ενημέρωση (livestreaming) για το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, μέσω του καναλιού του Σχολείου στο youtube, όπου θα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόνος να υποβάλλει πιθανές ερωτήσεις του.

Πληροφορίες για το Μουσικό Σχολείο υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://mousikoxanthis.wordpress.com/ και στο τηλέφωνο 2541092212.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr