Ανοίγει η Μονάδα Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων της Μητρόπολης

24 Νοεμβρίου 201514:25

Από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης έγινε γνωστό ότι σύντομα ξεκινά η λειτουργία της Μονάδας Ανοιχτής Φροτνίδας Ηλικιωμένων στο 4ο χιλιόμετρο προς Σταυρούπολη. Θα λειτουργήσουν 20 κλίνες για την καθημερινή φιλοξενία και 5 κλίνες για την ημερήσια φροντίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητρόπολης:

Γνωστοποιείται ότι επίκειται ἡ έναρξη της λειτουργίας της Μονάδας Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων πού βρίσκεται στην διασταύρωση προς Σιρόκο. Στην παρούσα φάση λειτουργίας της, θα διατεθούν 20 κλίνες για συνανθρώπους μας πού θα ενταχθούν στην κανονική καθημερινή φιλοξενία και 5 για συνανθρώπους μας πού θα φιλοξενούνται μόνο για μία μέρα.

Στη Μονάδα θα γίνονται δεκτοί για φιλοξενία οπό τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, άποροι και εγκαταλειμμένοι ηλικιωμένοι άνθρωποι, ηλικιωμένοι πού αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν οικογενειακή στήριξη και, ηλικιωμένοι πού δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα αλλά δεν έχουν πλήρη οικογενειακή στήριξη.

Οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στις ενορίες τους για να παραλάβουν ντεπό αιτήσεως θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική Αίτηση Φιλοξενίας στη Μονάδα, πού θα βρουν στις ενορίες τους μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2015, προσκομίζοντας και να φωτοαντίγραφο της ταυτότητάς τους.

Οι αιτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα εξεταστούν οπό το Διοικητικό Συμβούλιο της Μονάδας ώστε να επιλεγούν για φιλοξενία συνάνθρωποί μας πού εμπίπτουν στις ὡς άνω αναφερθείσες κατηγορίες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr