Ανοιχτή διαβούλευση από ΣΥΡΙΖΑ για τις Δημοτικές στην Ξάνθη. Κάλεσμα σε λίγες μέρες

17 Ιανουαρίου 201400:34

Με ανοιχτή διαδικασία που θα οδηγήσει σε διαβούλευση και οριστική διαμόρφωση του συνδυασμού, ο ΣΥΡΙΖΑ, θα αναδείξει το ζήτημα των Δημοτικών Εκλογών, το επόμενο διάστημα.

Όπως είχε προτείνει ο Νίκος Ανταμπούφης εξαρχής και όπως επιβεβαίωσε και ο νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Γιώργος Χατζηθεοδώρου, τις επόμενες μέρες θα γίνει το ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις και τα πρόσωπα για να προσέλθουν σε ένα ανοιχτό διάλογο. Εκεί θα συνδιαμορφωθούν οι θέσεις με βάση το αρχικό πλαίσιο που έχει προκύψει από την νυν δημοτική παράταξη και τα στελέχη της Νομαρχιακής για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές .

Κατά τα άλλα, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Γιώργος Χατζηθεοδώρου, στις πρώτες του δηλώσεις με την ανάληψη των καθηκόντων, οριοθέτησε τη διαδρομή που ακολουθεί για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δίνει μεγάλο βάρος, όπως είπε, χαρακτηρίζοντάς τις ένα σημαντικό “στοίχημα”.

Μιλώντας στο Κανάλι 6, παράλληλα, εξήρε την προσφορά του Νίκου Καλιαμπάκα στη Νομαρχιακή σε μια κρίσιμη και μακρά περίοδο, αναφέρθηκε στην ιστορική ευθύνη του κόμματος μπροστά στην Κυβέρνηση της Αριστεράς ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

“Ο Χουσεΐν απέδειξε αυτό που είχε υποσχεθεί , ότι είναι ο βουλευτής της Ξάνθης, ένα πραγματικός αριστερός βουλευτής που εκπροσωπεί όλη την κοινωνία και που τον τιμά τόσο η πλειονότητα όσο και η μειονότητα”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr