«Το Αγγελόκρουσμα – Η τελευταία νύχτα του κυρ-Αλέξανδρου»

19 Δεκεμβρίου 201715:38

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας παρουσιάζει το μονόλογο του Θωμά Κοροβίνη «Το Αγγελόκρουσμα – Η τελευταία νύχτα του κυρ-Αλέξανδρου» σε σκηνοθετική επιμέλεια Θοδωρή Γκόνη, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Στο έργο αυτό ο Παπαδιαμάντης αποχαιρετά τη ζωή, παραμονές των Φώτων, αναφερόμενος στα σημαντικότερα περιστατικά της ζωής του, στους ήρωές του και στο έργο του, θυμοσοφώντας και αποκαλύπτοντας παράλληλα  απόψεις του για την εποχή του και τους συνανθρώπους του.

Η θεατρική ανάγνωση γίνεται με τη συνοδεία εμβόλιμων μουσικών διαλειμμάτων με «Τραγούδια του άφατου πόνου», επιλεγμένες συνθέσεις από σπουδαία άσματα του νεοελληνικού ρεπερτορίου του τραγουδιού μας.

Διαβάζουν: Θωμάς Κοροβίνης, Δημήτρης Κοντός, Παύλος Σταυρόπουλος

Σκηνοθετική επιμέλεια: Θοδωρής Γκόνης

Τραγουδούν: Θωμάς Κοροβίνης-Μαρία Φωτίου

Παίζουν οι μουσικοί:

Λάζαρος Χαριτίδης, μπουζούκι

Σταύρος Κρομμύδας, κιθάρα

Ηλίας Κρομμύδας, ακορντεόν

Τιμές εισιτηρίων: 8€ κανονικό, 5€ μειωμένο (φοιτ/μαθ/ανέργων)

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά από την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr