Ανέστης Αντωνιάδης: Εύχονται καλές δουλειές σε αυτό που είχαν καταγγείλει

19 Μαΐου 201620:38

Με ένα post “βουτηγμένο” στο φαρμακερό παρελθόν ο Ανέστης Αντωνιάδης θυμίζει στον ΣΥΡΙΖΑ τα καμώματα τους όσο ήταν αγανακτισμένοι 

“Προχθές, οι βουλευτές και οι τρεις του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, απαρτία, λογικό δεν ήταν παρέλαση, πήγαν σε καινοτόμο μονάδα θερμοκηπίων, που κατήγγειλαν τότε την όλη εκμετάλλευση του γεωθερμικού πεδίου στο Εράσμιο Ξάνθης, ως ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου. Μαζί με τον Σωκράτη Ξυνίδη, που είναι το μυαλό και το γρανάζι πίσω από το νομοθετικό πλαίσιο αυτό, που η νεολαία τους, του έριχνε αυγά κατά την είσοδο του στο ΕΒΕ, τότε που ήταν υπουργός, με αποκορύφωμα συνοδευμένοι από τον κ. Μπόλαρη, καινούργιο υφυπουργό, προερχόμενο από παρθενογέννηση, εκπρόσωπο του “νέου” βρε!

Πραγματικά άμα ευχήθηκαν και καλές δουλειές και καλά κέρδη στο υπεύθυνο εκεί του θερμοκηπίου, με αυτή την φορολογία που βάζουν, πρέπει ίσως να είναι το πιο σουρεαλλιστικό γεγονός το τελευταίο διάστημα στο νομό μας!

Υ.Γ. Εαν το επόμενο διάστημα σε καμιά επέκταση της ΣΕΚΕ, βγείτε και φωτογραφίες με τον κ. Κοντο, με κανέναν υφυπουργό παρέα και να δηλώνετε τι εξαίρετη δουλειά γίνετε στο θέμα του καπνού, δεν θα μου κάνει εντύπωση!”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr