Ανεπιθύμητος ο Σάββας Μελισσόπουλος στην εκδήλωση με τον Γιώργο Παπανδρέου;

20 Μαΐου 201914:44

Ο Σάββας Μελισσόπουλος τα ζύγισε καλά και πήρε την απόφαση του να έρθει σε ρήξη με το ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο να μην ζητήσει στήριξη, αλλά να προσχωρήσει στο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλει να έχει σχέση με τον Χατζηθεοδώρου, τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και υποψήφιο δήμαρχο.

Με την καθοδήγηση και τις υποσχέσεις του Στάθη Γιαννακιδη, ο Σάββας Μελισσόπουλος θα διεκδικήσει τον Δήμο Ξάνθης με την άτυπη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, που όμως αυτό δεν τον καθιστά και χρήσιμο για το μέλλον. Και όταν λέμε δεν τον καθιστά χρήσιμο εννοούμε ότι δεν υπολογίζεται σε κανένα σχέδιο, ούτε καν και αν εκλεγεί δήμαρχος.

Ο τρόπος που χειρίστηκε ανθρώπους που παράγουν πολιτική, και η ¨πλύσιμο εγκεφάλου” που του έγινε ώστε να γίνει ο “Τζιτζι” της Ξάνθης, τον καθιστά αναξιόπιστο πολιτικά. 

Ακόμα και αν παρευρεθεί στην εκδήλωση της Πέμπτης, το κρύο δεν είναι από το κλιματιστικό της αίθουσας, αλλά από την στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι του

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr