Ανένδοτοι στην νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Κοινωνιολογική έρευνα η ερώτηση για κλοπή σούπερ μάρκετ

21 Μαρτίου 201714:36

Παγερά αδιάφορη εμφανίζεται η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί από το ερωτηματολόγιο προς τα μέλη της στο οποίο μεταξύ άλλων ρωτά αν θα έκλεβαν τρόφιμα από σούπερ μάρκετ ή αν θα έπαιρναν μέρος σε καταλήψεις τραπεζών και δημοσίων κτηρίων.

Δεν διστάζει μάλιστα να υποστηρίξει ότι τέτοιου είδους ερωτήματα είναι «κοινωνιολογική έρευνα που είναι δομημένη με επιστημονικό τρόπο», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της προς τη Νέα Δημοκρατία που ζητά την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για να σταματήσει τον εκτροχιασμό.

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν, δε, ότι αυτές οι ερωτήσεις «δεν είναι θέσεις της οργάνωσής μας».

Την ίδια ώρα βέβαια το Twitter έχει δει το ερωτηματολόγιο ως μια εξαιρετική αφορμή για ανελέητη πλάκα, χιούμορ και τρολάρισμα.

«Τα μνημόνια τα σκίζουμε ή τα υπογράφουμε», γράφει κάποιος αναζητώντας την απάντηση, ενώ κάποιος άλλος αναρωτιέται σε πόσα μνημόνια θα πάρουμε «ένα δώρο».

Πολλοί αναρωτήθηκαν ακόμα εάν το «ΣτΕ συμφέρει ή να το καταργήσουμε» και άλλοι ρώτησαν αν «στις πορείες γιαούρτι ή Malox για τα μάτια».

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως το hashtag #ερωτηματολογιο_συριζα είναι πρώτο trend ακόμα και μια ημέρα μετά την είδηση.

Ελεύθερος Τύπος

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr