Ανέλαβε ο νεός Διοικητής του Νοσοκομείου Αθ. Πάσχου. Αναγνωριστικές επαφές τις πρώτες μέρες

31 Δεκεμβρίου 201317:00

Ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης Αθανάσιος Πάσχου ανέλαβε καθήκοντα τις προηγούμενες μέρες, εν μέσω εορταστικής περιόδου, αντικαθιστώντας τον Θανάση Μπαμπαλίδη που αποχώρησε. Ο Αθ. Πάσχου έχει ενημερωθεί τις πρώτες μέρες για τα ζητήματα του Νοσοκομείου και τα προβλήματά του και βρίσκεται στο στάδιο των πρώτων ανγνωριστικών επαφών με τους συνεργάτες και τους φορείς της Ξάνθης. Όπως δήλωσε στο XanthiPress.gr τις όποιες σκέψεις του και τα σχέδιά του για τον τρόπο λειτουργίας του Νοσοκομείου θα αναπτύξει, όταν θα έχει επαρξή εικόνα του Νοσοκομείου.

Κατά τα άλλα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέστη στην καθιερωμένη λιτή τελετή των εργαζομένων ενώ , όπως ανέφερε, ήταν παρών το βράδυ της Δευτέρας, στην  υποδοχή και την αντιμετώπιση των σοβαρών περιστατικών από το μαχαίρωμα των ανήλικων στη Γοργόνα μέχρι αργά το βράδυ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τα αντανακλαστικά και τις υπηρεσίες που είχε το Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr