Οι ΑΝΕΛ πέφτουν στις δημοσκοπήσεις, ο Τέρενς Κουίκ τα βάζει με το Facebook

23 Νοεμβρίου 201411:25

Ακόμα δεν έχουν συνέλθει οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ από την δήλωση του Προέδρου του κόμματος για την συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, και ήρθε ο Τέρενς Κουίκ να στεναχωρήσει ακόμα περισσότερο.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος μίλησε με σκληρή γλώσσα για όσα στελέχη του κόμματος που χρησιμοποιούν τα Social Networks για να κάνουν εσωτερική πολιτική στο κόμμα. Συγκεκριμένα ανέφερε : «το Facebook ήταν το πλεονέκτημά μας, και έγινε ο εφιάλτης της εσωστρέφειάς μας» και πρότεινε να διαγράφεται όποιος χρησιμοποιεί τέτοιες πρακτικές, για να επιτεθεί σε συναδέλφους του.

«Δεν μπορούν να έχουν θέση ανάμεσά μας όσοι στις δημοτικές εκλογές μάς τορπίλισαν και μας υπονόμευσαν» σημείωσε και ζήτησε διόρθωση οργανωτικών ατελειών. «Υπάρχουν στο κόμμα μας και οι δούρειοι ίπποι που πρέπει να απομονωθούν. Δεν μπορούν να υπάρχουν καρκινώματα την ώρα που δίνουμε τον αγώνα μας»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr