Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν Χ.Ζεϊμπέκ ο οποίος στηρίζει Παράλληλη Δομή του Ελληνικού Κράτους

12 Αυγούστου 201723:50

Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε συνολικά στους ΑΝΕΛ οι οποίοι ουσιαστικά έχουν γίνει ιπποκόμοι του ΣΥΡΙΖΑ για χάρη της καρέκλας του Πάνου Καμμένου,  και συνολικά των διορισμών που πέφτουν σαν τα πεφταστέρια το σ/β που διανύουμε. 

Και σημειώσαμε επίσης πως οι ΑΝΕΛ δεν είναι πατριώτες και εξαδάχτυλοι όπου υπόσχονται ότι ο ΦΠΑ στα νησιά δεν θα ανέβει (ανέβηκε;) , θα απελευθερώσουν την Πόλη και θα μπούνε σε αυτή μέσα πάνω σε 65 άσπρα άλογα. Όσο δε για το δήθεν πατριωτικό τους ενδιαφέρον για την Θράκη, αυτό έχει καταρρεύσει εδώ και καιρό αφού όχι μόνο σιωπούν στην δράση του Έλληνα Πομάκου Βουλευτή Χουσεϊν Ζεμπεϊκ αλλά στηρίζουν μάλιστα και την δραστηριότητα του.

Οι ΑΝΕΛ θα τα καταπιούν όλα, και σαν καλά στρατιωτικά του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν μεταλλαχθεί  από ακροδεξιοί  σε γιαλαντζί μπαχαλάκηδες, όπου από την μία δακρύζουν και κλαίνε μπροστά στους παπάδες και από την άλλη σηκώνουν ψηλά την γροθιά για να διορίσουν την μετριότητα τους.

Στην φωτογραφία βλέπεται βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου να κάθεται δίπλα σε Παράλληλη Δομή του Ελληνικού κράτους σηματοδοτώντας την “Θεωρία των Μαλακών Συνόρων” που έχει μπει σε εφαρμογή στην Θράκη, αυτό, το στηρίζουν και οι ΑΝΕΛ 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr