Οι ΑΝΕΛ κοροϊδεύουν τώρα και τους στρατιωτικούς

23 Ιανουαρίου 201820:49

«Ετος μέριμνας προσωπικού» το 2018 για τους αξιωματικούς του Στρατού, με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας να προαναγγέλλει πρόταση εξαγοράς των κόκκινων δανειών τους. Όσοι γνωρίζουν όμως πως λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα γνωρίζει πολύ καλά πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Εκτός ότι θα δημιουργηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός επιπλέον θα επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος προανήγγειλε τη  δυνατότητα εξαγοράς με ευνοϊκούς όρους του συνόλου των δανείων του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού από τις συστημικές τράπεζες.

«Ηδη έχουμε ζητήσει μέσω των επιτελείων να καταθέσει το προσωπικό τα στεγαστικά δάνεια τα οποία του έχουν χορηγηθεί από τις τράπεζες» είπε συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος και διευκρίνισε ότι η πρωτοβουλία περιλαμβάνει και ορισμένα εξυπηρετούμενα δάνεια ακόμη και καταναλωτικά: «Συλλέγοντας αυτά τα στοιχεία ετοιμάζουμε μια πρόταση για εξαγορά όλων των δανείων κόκκινων και πράσινων. Εμείς θα ζητήσουμε την αγορά τους με την έκπτωση που μπορεί να υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις». Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε επίσης ότι η ρύθμιση θα αφορά και τους απόστρατους.

Είναι πέρα από βέβαιο πλέον πως όσο ο Πάνος Καμμένος απομακρύνεται από την βουλή θα τάξει και γη και ύδωρ , σε γη που δεν του ανήκει και δεν έχει στάλα νερό

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr