Αναβλήθηκε η νυχτερινή ποδηλατοβόλτα, λόγω λιτανείας. Πρόσκληση του Πήγασου για την Κυριακή

28 Αυγούστου 201313:39
Για σήμερα Τετάρτη  28/8 η νυχτερινή ποδηλατοβόλτα αναβάλεται, λόγω της εορτής – περιφοράς εικόνας Τιμίου Προδρόμου (πολιούχου Ξάνθης) στην κεντρική πλατεία της πόλης, καθώς και τις ομιλίας που θα ακολουθήσει.
Οι νυχτερινές ποδηλατοβόλτες συνεχίζονται απο την επόμενη Τετάρτη 4/09 (ωρα 9.00) και κάθε Τετάρτη μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Παράλληλα ο ΠΗΓΑΣΟΣ καλεί το κοινό στον 6ο ποδηλατικό αγώνα Ξάνθης και στις παράλληλες δράσεις της εκδήλωσης, που θα γίνει την Κυριακή 1 Σεπ και ώρα 11.00 στο χώρο μπροστά από την είσοδο της Ι.Μ. Παναγίας Καλαμούς.

Θα είμαστε από το πρωί στην είσοδο (πλάτωμα) της ΙΜ Παναγίας Καλαμούς. Ελάτε να παρακολουθήστε από κοντά την εμπειρία των ποδηλατικών αγώνων. Ελάτε να διασκεδάσουμε και να χαρούμε με το ποδήλατο τη φύση . Ελάτε να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των αθλητών από όλη την Ελλάδα. Ελάτε να συμμετέχετε στην ποδηλατική – φυσιολατρική «μικρή» διαδρομή που διοργανώνει το Αστικό – Παιδικό  τμήμα στην περιοχή της ΙΜΠ Καλαμούς για γονείς και παιδιά ποδηλάτες:
Έναρξη :  11.30
Διάρκεια :  40΄      
Διαδρομή:  Γύρος «Θηλιάς»      
Συμμετοχές :  Γονείς – παιδιά, φίλοι του ποδήλατου
Παρατηρήσεις :  Θα υπάρξουν δύο 5λεπτες στάσεις – ξενάγηση με αναφορά στο δίκτυο μονοπατιών Ξάνθης.

Παιδικό – Αστικό ποδηλατικό τμήμα  
ΠΗΓΑΣΟΣ  Ξάνθης
Πληροφορίες :   ΤΗΛ    6945801871″

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr