Ανατροπή στην Περιφέρεια – Ο Τοψίδης συνεχίζει με την σημαντική στήριξη Ζαγναφέρη

21 Νοεμβρίου 201816:01

Με δελτίο τύπου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης αναφέρεται σε συνάντηση του που είχε το πρωί της Τετάρτης με τον Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη. 

“Οι δυο άντρες κατέληξαν ότι τους ενώνει το καλό του τόπου και πάνω σ’ αυτή τη βάση θα πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας για τη Περιφέρεια.” καταλήγει η ανακοίνωση που ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι όσοι διεκδίκησαν να είναι υποψήφιοι, είχαν έναν κοινό στόχο. Αυτό που απομένει είναι αν τον στόχο αυτό είχε και ο Πέτροβιτς και πορευθεί μαζί με Ζαγναφέρη και Τοψίδη για την αλλαγή στην Περιφέρεια

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης επισκέφθηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, έναν έμπειρο πολιτικό άνδρα που υπηρετεί τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης από το έτος 2011.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και τις προοπτικές που ανοίγονται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης τόνισε ότι η Περιφέρειά έχει ανάγκη από συστράτευση όλων των δυνάμεων και συντάσσεται με την πρόταση να συμπράξουν όλες οι δυνάμεις σε έναν κοινό συνδυασμό που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια στις προσεχείς εκλογές.

Οι δυο άντρες κατέληξαν ότι τους ενώνει το καλό του τόπου και πάνω σ’ αυτή τη βάση θα πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας για τη Περιφέρεια.
 

Για την
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr