Ανατροπή – Ο Χρήστος Μέτιος ανακοίνωσε έργα χωρίς… απόφαση του

4 Μαΐου 201822:39

Ακόμα και αν η Περιφέρεια βγάλει δελτίο τύπου για την Ανατολή του Ήλιου, θα ξεκινά με την φράση “Με απόφαση Περιφερειάρχη, έγινε ανατολή του ήλιου”

Όμως κάτι συνέβη και με δημοσίευση στα Social o Περιφερειάρχης ανακοίνωσε έργα 2,1 εκ ευρώ χωρίς την …απόφαση του

Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη

Έργα βελτίωσης αγροτικών δρόμων σε Άβδηρα, Δράμα, Κάτω Νευροκόπι, Θάσο και Χρυσούπολη, συνολικού προϋπολογισμού 2,1 εκατομμυρίων ευρώ, από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Εντάξαμε στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 πέντε πράξεις που αφορούν σε έργα βελτίωσης της πρόσβασης σε γεωργικές γαίες και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στους Δήμους Αβδήρων, Δράμας, Κάτω Νευροκοπίου, Θάσου και Νέστου.

Οι πέντε πράξεις, οι οποίες υποβλήθηκαν από τους αντίστοιχους Δήμους και αξιολογήθηκαν από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.192.000 ευρώ και αφορούν συγκεκριμένα σε:

• Παρεμβάσεις για τη βελτίωση και τη συντήρηση του αγροτικού οδικού δικτύου στη Γκιώνα του Δήμου Αβδήρων, προϋπολογισμού 430.000 ευρώ. 
• Έργα βελτίωσης σε δρόμους που οδηγούν σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στο Δήμο Δράμας, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. 
• Εργασίες αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου, προϋπολογισμού 475.000 ευρώ.
• Έργα βελτίωσης της πρόσβασης σε γεωργικές γαίες στο Δήμο Θάσου, προϋπολογισμού 405.000 ευρώ.
• Εργασίες βελτίωσης της βατότητας αγροτικών δρόμων στη Δημοτική Ενότητα Χρυσούπολης του Δήμου Νέστου, προϋπολογισμού 382.000 ευρώ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr