Ανατροπές στην πλειοψηφία του Τοπείρου. Ο X. Δελής έφυγε αλλά…ξαναγύρισε στην κούρσα ! Παρών και ο Κ. Λειβαδίτης

22 Ιανουαρίου 201407:15

Δεν φαίνεται ότι είναι απολύτως δεδομένη η ενότητα στο συνδυασμό της πλειοψηφίας του Δήμου Τοπείρου μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης.

Παρότι την Παρασκευή οι τρεις – μέχρι τότε- διεκδικητές της ηγεσίας της παράταξης, συναντήθηκαν σε καλό κλίμα και ο Χρήστος Δελλής δήλωσε ότι αποσύρεται από την «κούρσα», στη νέα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, ανεξήγητο γιατί, ο Χρήστος Δελλής επανήλθε και εκδήλωση και πάλι την πρόθεση να είναι επικεφαλής !

Και ο Κώστας Λειβαδίτης εκδήλωση την επιθυμία να είναι υποψήφιος !

Αυτή δεν ήταν η μοναδική έκπληξη που περίμενε τους Κώστα Δαλάτση και Μάκη Τσιλιγγίρη, αλλά σημειώθηκε άλλη μία: Ο Κώστας Λειβαδίτης, γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός από το Δασοχώρι, προσήλθε στη συνάντηση του συνδυασμού και εκδήλωσε τη δική του επιθυμία να τεθεί επικεφαλής. Ο Κώστας Λειβαδίτης δεν είναι δημοτικός σύμβουλος ή μέλος της παράταξης, αλλά γνωστός ψηφοφόρος που εκφράζεται στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, εδώ και χρόνια.

Οι εξελίξεις αυτές δημιουργούν νέα δεδομένα και παραμένει άγνωστη η στάση του τέως Δημάρχου Στέλιου Χατζηευαγγέλου, μετά την ανατροπή αυτή, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει καμία θέση και μένει μακριά από τη διαδικασία διαδοχής του.

Δαλάτσης και Τσιλιγγίρης δεν έχουν προβεί σε κάποια δήλωση και  σταθμίζουν τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, ενώ από την πλευρά των υπολοίπων συμβούλων μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν για την αλλαγή στάσης του Χ. Δελλή.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr