Ανακοπή έπαθε 47χρονη πάνω σε Λιμενικό σκάφος από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη

20 Ιουνίου 201611:54

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης για περιστατικό θανάτου 47χρονης ασθενούς κατά την διάρκεια διακομιδής της με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από το λιμάνι της Σαμοθράκης για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης και στη συνέχεια με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής επιβιβάστηκε συνοδεία ιατρού σε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προκειμένου να διακομισθεί στην Αλεξανδρούπολη διότι έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατά την διάρκεια του πλου, η ασθενής παρουσίασε σημεία καρδιοαναπνευστικής ανακοπής. Άμεσα με τον κατάπλου του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, η ανωτέρω παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, το οποίο πραγματοποίησε καρδιογράφημα στην 47χρονη και διαπίστωσε το θάνατό της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών Π.Γ.Ν. Α. για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr