IMG_1149_1

Άραγε η ανακοίνωση βρήκε τον παραλήπτη της;

19 Μαρτίου 201108:04

IMG_1149_1Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο η αδιαφορία των παιχτών της Ξάνθης προς τους φιλάθλους της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό προκάλεσε αντιδράσεις , με αποτέλεσμα να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τους φιλάθλους της ομάδας. Βέβαια δεν είναι πρωτόγνωρο το συγκεκριμένο συμβάν καθώς πολλές φορές στο παρελθόν παρόμοια γεγονότα έχουν συμβεί είτε στο γήπεδο Α.Ο.Ξ είτε στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Δυστυχώς για τους φιλάθλους της ομάδας ο «ρομαντισμός» έχει φύγει από το ποδόσφαιρο , με τις εποχές που οι ποδοσφαιριστές έπιναν τον καφέ τους ή συζητούσαν με τους φιλάθλους για τα προβλήματα της ομάδας να ανήκουν πια στο παρελθόν.

Το απόγευμα της Παρασκευής αντιπροσωπεία των Xanthifans πήγε στην απογευματινή προπόνηση , με σκοπό να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές και να τους δώσουν την ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί στο site τους τις προηγούμενες μέρες και αφορούσε τον τρόπο που η ομάδα αντιμετώπισε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Όμως η συνάντηση που ακολούθησε δυστυχώς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους φιλάθλους της ομάδας καθώς η «πόρτα» ήταν κλειστή για αυτούς στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων. Βέβαια μπορεί να πήραν τις διαβεβαιώσεις ότι μετά το τέλος της χρονιάς θα συναντηθούν με τους ιθύνοντες της ομάδας για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις σχέσεις Φιλάθλων-Διοίκησης αλλά στην ουσία δεν κατάφεραν να πετύχουν τον πρωταρχικό τους στόχο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του παρκινγκ του προπονητικού κέντρου και όχι σε κάποιο χώρο του αθλητικού κέντρου που θα ήταν και το σωστό. Όσο αφορά τις ανακοινώσεις που είχαν στα χέρια τους οι φίλαθλοι δόθηκαν στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου ώστε να τις δώσει στους ποδοσφαιριστές ενώ δεν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους.

Γιατί όμως οι ιθύνοντες της ομάδας δεν «επέτρεψαν» την είσοδο της αντιπροσωπείας των φιλάθλων της ομάδας μέσα στο αθλητικό κέντρο; Σύμφωνα με μαρτυρίες φιλάθλων που βρέθηκαν στα Πηγάδια η απάντηση των ιθυνόντων της ομάδας στο αίτημα τους να συναντήσουν τους ποδοσφαιριστές ήταν η εξής: « Δεν έχει ουσία που ήρθατε σήμερα γιατί μπορεί να επηρεαστεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει του αγώνα με την Τρίπολη».

Δηλαδή κύριοι της ΠΑΕ υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μέρα που πρέπει να κατεβαίνουν οι φίλαθλοι της ομάδας στην προπόνηση για να μιλήσουν σε εσάς ή τους ποδοσφαιριστές; Αξιοσημείωτο είναι ότι κάποιος από τους ιθύνοντες με τους οποίους μίλησαν οι φίλαθλοι έκανε θέμα για το χρονικό σημείο που βγήκε η συγκεκριμένη ανακοίνωση….

Τα παραπάνω πράγματα δείχνουν για ακόμη μια φορά ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να γεφυρωθεί τελείως το «χάσμα» που υπάρχει στις σχέσεις Φιλάθλων-Διοίκησης παρόλο που στο τέλος κανονίστηκε να υπάρξει συνάντηση στο τέλος του πρωτάθληματος..Βέβαια συνάντηση θα υπάρξει αλλά θα είναι ο Χρήστος Πανόπουλος σε αυτήν;

Να σημειώσουμε ότι οι φίλαθλοι που κατέβηκαν κάτω στα Πηγάδια πήγαν με σκοπό να μιλήσουν και όχι να «πλακωθούν» με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι τους κοιτούσαν με απορία ενώ αυτοί μιλούσαν με τους ιθύνοντες..

Πάντως όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο στόχος που είχαν οι φίλαθλοι ήταν άλλος ενώ όσο αφορά τις ανακοινώσεις άραγε θα φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους;

Ερώτημα το οποίο προβληματίζει τους φιλάθλους της ομάδας καθώς κανείς δεν γνωρίζει αν φτάσουν ποτέ οι ανακοινώσεις στους παραλήπτες..

Βέβαια τα ερωτήματα στις σχέσεις Φιλάθλων – Διοίκησης είναι πολλά αλλά σε καμιά περίπτωση οι ιθύνοντες της ομάδας δεν πρέπει να ξεχνούν ότι πέρυσι τέτοιο καιρό παρακαλούσαν τους Φιλάθλους για να στηρίξουν την ομάδα ώστε να μην πέσει κατηγορία. Φέτος τα πράγματα είναι ίδια όσο αφορά τον στόχο της ομάδας απλά οι 32 βαθμοί μας κάνουν να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι τα βράδια μέχρι το απόγευμα της Κυριακής…

Το σίγουρο είναι ακόμα δεν βρέθηκε το σημείο “G” στις σχέσεις Φιλάθλων-Διοίκησης και αυτό θα γίνει μόνο εάν τα «ωραία» και «παχιά» λόγια γίνουν πράξεις..

Μέχρι τότε θα αναζητείται ο άνθρωπος ο οποίος θα δώσει λύση στο θέμα της απαξίωσης του κόσμου……

Υ.Γ Φίλαθλοι-Ομάδα είναι δύο πράγματα τα οποία τα συνδέουν αρκετά αλλά αν χωριστούν κάποια στιγμή μοιραία επέρχεται ο μαρασμός και για τα δύο… Κρατήστε το Κύριοι της ΠΑΕ το συγκεκριμένο ίσως σας χρειαστεί για το καλοκαίρι που έρχεται στο θέμα των διαρκείας….

Υ.Γ Η ανακοίνωση των Xanthifans: “Το Σαββάτο που μας πέρασε καταφέρατε να απογοητεύσετε και να στενοχωρήσετε για άλλη μια φορά τον κόσμο που σας ακολούθησε πιστά στις Σέρρες

Καταφέρατε να χάσετε από τον ήδη υποβιβασμένο Πανσερραϊκό που είχε να κερδίσει 3 μήνες.

Καταφέρατε να γκρεμίσετε μέσα σε λίγους αγώνες όλα όσα χτίσατε και να μπλέξετε την ομάδα μας πάλι σε περιπέτειες που δεν αρμόζουν στην ιστορία της.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα άτυχα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών προέκυψαν λόγω ατυχίας και όχι αδιαφορίας.

Μετά από τόσα χρόνια στην Α’ εθνική κατηγορία δεν ανεχόμαστε η ομάδα μας να παλεύει για την σωτηρία τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί.

Το ότι καταφέρατε κατά ένα μεγάλο ποσοστό να εξασφαλίσετε την παραμονή της ομάδας για ακόμη μια χρονιά, δεν σας δίνει το δικαίωμα να επαναπαυτείτε μόνο σ’ αυτό.

Δεν θ’ ανεχτούμε τις κακές εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών και απαιτούμε η ομάδα να παλέψει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για την νίκη και μόνο για αυτή στους υπόλοιπους 4 αγώνες.

Σεβαστείτε τους οπαδούς σας

Last Saturday you managed again to disappoint and upset those who faithfully followed you to Serres.

You did not manage to win the already degraded Panserraikos which had to win for 3 months.

You managed to destroy all your efforts and caused our team to get into troubles that do not fit to its history.

We want to believe that these unfortunate events were due to bad luck and not apathy.

After so many years in the First Division, we will not tolerate our team to struggle for the stay while we had to be one of the leading teams.

The fact that you managed to ensure the stay of our team for another year does not mean that you have to just sit back there.

We will not tolerate another bad performance and we demand that our team will fight for the win from the first to the last minute of the last 4 games.

Respect your Fans!”.

Xanthisports.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr