Ανακοίνωση των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ

4 Μαΐου 201717:53

Θέση ζήτημα που προέκυψε από την τροπολογία για τα πρόστιμα στη ΣΕΚΑΠ παίρνουν με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στην εταιρεία.
Όπως αναφέρουν:

«Εμείς οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ, που άλλοτε μεσουρανούσε, στηρίζουμε την εταιρεία μας με τον κόπο μας και την παροχή εργασίας μεγάλης εξειδίκευσης, θα πρέπει για μία ακόμη φορά (δυστυχώς αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια της κρίσης) να διατυπώσουμε τις θέσεις μας ως εργαζόμενοι και να προβάλουμε τις διεκδικήσεις μας όλων αυτών των ετών που καθορίζονται από 4 βασικούς πυλώνες στους οποίους εμείς και οι οικογένειές μας έχουμε ακουμπήσει το μέλλον μας:

* Τη συνέχιση και αδιάκοπη λειτουργία της ΣΕΚΑΠ.

* Τη διατήρησή της στην ακριτική περιοχή της Ξάνθης, όπως την οραματίστηκαν οι ιδρυτές της.

* Τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας με το υφιστάμενο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της.

* Την προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης της ΣΕΚΑΠ και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας.

Με αυτές τις διεκδικήσεις έχουμε πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια και με αυτές συνεχίζουμε τον αγώνα μας, πιστεύοντας στις σημερινές δίκαιες αποφάσεις που δίνουν ζωή και συνέχεια στην εταιρεία μας.

Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας όλους όσοι συντάσσονται με αυτές μας τις επιδιώξεις και είναι στο πλευρό μας και διαβεβαιώνουμε όσους θελήσουν να ισοπεδώσουν αυτές μας τις διεκδικήσεις ότι θα βρουν απέναντί τους το σύνολο των εργαζομένων καθώς και την τοπική κοινωνία».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr