Ανακοίνωση της ΣΕΚΕ: Νέο μέλος στο Δ.Σ. της εταιρίας ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης

20 Οκτωβρίου 201516:45

Σε ανακοίνωσή της η ΣΕΚΕ αναφέρει:

sekeTo Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΕΚΕ Α.Ε. κατά τη συνεδρίαση της 17ης Οκτωβρίου 2015 ομόφωνα εξέλεξε τον κ. Χριστόδουλο Αντωνιάδη ως νέο μέλος στη σύνθεση του.

Ο κύριος Χριστόδουλος Αντωνιάδης είναι Σύμβουλος Διοίκησης Εμπορικής και Αγροτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς και Πρόεδρος του ΔΣ της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του τραπεζικού τομέα στην Ελλάδα και έχει συμβάλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της συμβολαιακής γεωργίας καθώς και γενικότερα στη χρηματοδοτική στήριξη του αγροτικού τομέα στη χώρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΕΚΕ Α.Ε. θεωρεί ότι η συμμετοχή του κ. Αντωνιάδη στη σύνθεση του θα υποστηρίξει αποτελεσματικά και θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στη στρατηγική που με δυναμισμό ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της στη διεθνή αγορά, ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη της εντός και εκτός Ελλάδος και επέκταση των δραστηριοτήτων της.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr