Ανακοίνωση της ΟΕΒΕ για τις ΘΛΕ 2017

1 Μαρτίου 201722:38

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Ξάνθης, θέλει να εκφράσει την ικανοποίηση της για την φετινή έκβαση των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2017. Πρώτα απ’ όλα, θέλει να συγχαρεί τους χιλιάδες καρναβαλιστές που γέμισαν χρώμα και παλμό στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση μας, τους πολιτιστικούς συλλόγους που έδωσαν για άλλη μια χρονιά τον καλύτερο εαυτό τους, όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες της πόλης, που απέδειξαν για ακόμη μια φορά τον επαγγελματισμό τους, παρά τις ανυπέρβλητες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Παρά τα όποια προβλήματα έχουν καθημερινά, κατάφεραν να κρατήσουν τις παροχές τους σε υψηλό επίπεδο.

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, για την άρτια διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων, τον Δήμο Ξάνθης και συγκεκριμένα το τμήμα καθαριότητας, για την έγκαιρη επαναφορά της καθαριότητας της πόλης μας σε κάθε γωνιά της. Όλους τους αφανείς και μη συντελεστές του θεσμού που συνέδραμαν για την φετινή επιτυχία του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.

Τον θεσμό των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών πρέπει όλοι μαζί οι Ξανθιώτες να τον φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο Ξανθιώτικο Καρναβάλι και το αποδείξαμε. Πρέπει να διαφυλάξουμε την τεράστια κληρονομιά των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών γιατί ένας τέτοιος θεσμός με τεράστια δυσκολία κατάφερε να γιγαντωθεί αλλά πολύ εύκολα καταστρέφεται.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr