Ανακοίνωση της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης για το πολυνομοσχέδιο

15 Ιανουαρίου 201816:50

Προς ψήφιση έρχεται σήμερα στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο  «τέρας»  το οποίο τελειώνει και ποινικοποιεί την Μικρομεσαία τάξη. Οι μικρομεσαίοι αυτοαπασχολούμενοι γίνονται πλέον έρμαια της Εφορίας των ασφαλιστικών ταμείων και φυσικά των Τραπεζών για μόλις 500€ χρέος. Είμαστε βέβαιοι πλέον ότι αυτή η πολιτική έχει ως απώτερο στόχο των αφανισμό μας από την Ελληνική οικονομία, τον αφανισμό αυτών οι οποίοι  «βάζουν»  πλάτη όλα αυτά τα χρόνια για να στηρίξουν την αχόρταγη Ελληνική οικονομία. Οι επαγγελματίες βιώνουμε έναν ταξικό πόλεμο με σκοπό την εξάπλωση του κρατισμού. Από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη περάσαμε στην απέναντι όχθη. Όλα για όλα στον αιμοσταγή τραπεζίτη αλλά και στο κράτος.

Η Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης κάνει έκκληση σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες να ανασυνταχθούμε για να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας. Την αξιοπρεπή μας επιβίωση και όχι τον εξευτελισμό μας στον βωμό του λαϊκισμού.

 

Με Εκτίμηση

Για Το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

Μαρία Σ. Τσιακίρογλου                                      Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr