Η Ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την παράσταση στο Δημαρχείο Ξάνθης

28 Οκτωβρίου 201415:10

Σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων αναφέρεται:  “Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μέλη του σωματείου μας, μαζί με μέλη του Σωματείου Οικοδόμων & συναφών Επαγγελμάτων, την επιτροπή ανέργων του Ν. Ξάνθης, στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, για να συζητηθεί το ζήτημα της ελάφρυνσης των οικογενειών των ανέργων, από Δημοτικά τέλη, μείωση στους λογαριασμούς του νερού κα.

Το αίτημα κατέθεσαν οι παραπάνω φορείς μέσω του Δημοτικού Συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης, το σώμα και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκαν να συζητηθεί, επικαλούμενοι τον κανονισμό λειτουργίας.

Δεσμεύτηκαν να μπει σαν θέμα στο επόμενο συμβούλιο.

Την ώρα που πολλές οικογένειες στο Δήμο Ξάνθης βιώνουν την ανεργία, και τις συνέπειές της, δηλαδή να ζουν χωρίς ρεύμα, πολλές φορές χωρίς νερό, θέρμανση και τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να υποσιτίζονται, η πλειοψηφία των συμβούλων επέλεξε να μείνει στους τύπους και όχι στην ουσία της συζήτησης.

Καλούμε όλους τους ανέργους, τους νέους και τους εργαζόμενους, να συσπειρωθούν γύρω από αιτήματα που θέσαμε για την ανακούφιση των οικογενειών των ανέργων, και να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο” καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr