Ανακοίνωση Πανόπουλου με αιχμές για τον κόσμο της Ξάνθης

18 Ιανουαρίου 201723:10

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Χρήστος Πανόπουλος αναφέρεται με ανακοίνωση του στο θέαμα της άδειας εξέδρας στα Πηγάδια αλλά αυτή την φορά χάνει κάθε δίκιο που έχει. Με την λογική ότι η ομάδα είναι σε καλή βαθμολογική θέση και ο κόσμος θα έπρεπε να την στηρίξει σημαίνει ότι με μια άλλη αρνητική πορεία θα έπρεπε να την εγκαταλείψει.

Με την πορεία που έχει η ομάδα φέτος είναι η τελευταία της ευκαιρία να κάνει μια στροφή και να προσεγγίσει το κοινό της πόλης που η ίδια έχει εγκαταλείψει εδώ και 13 χρόνια. Δεν φταίει ο κόσμος που δεν έχει πάθος για την ομάδα αυτή, φταίει η ίδια η ομάδα και συγκεκριμένα ο Χρήστος Πανόπουλος. Η απογοήτευση που νιώθει όλα αυτά χρόνια από τον κόσμο που δεν είναι δίπλα στην ομάδα, τον έχει κάνει να μην παίρνει και ριζοσπαστικές επικοινωνιακές αποφάσεις. 

Η ανακοίνωση του Πανόπουλου:

Η Ξάνθη στις 18 Ιανουαρίου και στην αρχή του δεύτερου γύρου είναι 2η στην βαθμολογία. 515 ήταν τα άτομα που παρακολούθησαν την ομάδα μας. Μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και παιδιά, παιδάκια από τις Ακαδημίες μας.

Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω αυτά τα 515 άτομα που τόσο ζεστά συμπαραστάθηκαν στην ομάδα.

Τελικά η Ξάνθη, η ομάδα της πόλης μας, οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας κι εγώ προσωπικά, παίρνουμε αυτό το οποίο μας αξίζει, 515 άτομα.

Είναι σίγουρο ότι στη ζωή, όλα τα πράγματα αυτοπροσδιορίζονται. Έτσι και για την ομάδα μας και για όλους εμάς κι εμένα προσωπικά, που τόσα κακά έχουμε κάνει σ’ αυτή την πόλη, τα πράγματα έχουν ΗΔΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ.

 Η σχέση της ομάδας με τους φιλάθλους είναι άοσμη και άγχρωμη, παραδείγματα; Δεν έχει ταυτότητα, αλήθεια ποια είναι η φανέλα “Σημαία” της; Μέχρι και πριν λίγο καιρό η βασική φανέλα της ομάδας ήταν όποια έδινε ο χορηγός. Που είναι η μπουτίκ με τα προϊόντα της ομάδας που ο κάθε φίλαθλος θα ήθελε να αγοράσει και να είναι περήφανος που φοράει την “Σημαία” της αγαπημένης του ομάδας.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε δεκάδες άλλα παραδείγματα τα οποία αναφέρονται χρόνια τώρα. Ο Χρήστος Πανόπουλος έχει δίκιο, πάντα είχε δίκιο.

Τότε σε εκείνη την τρομακτική χρονιά Χρήστο Πανόπουλε που όλοι είχαν σταθεί απέναντι σου (ποιος θα ξεχάσει την σφαγή στην Λειβαδιά) ο κόσμος ήταν δίπλα σου και ειδικά στα συγκλονιστικά ματς με Ατρόμητο και Τρίπολη, απέδειξε ότι μπορεί να είναι δίπλα σου. Ήταν η ευκαιρία και δεν την εκμεταλλεύτηκες, τους υποσχέθηκες να τα αλλάξεις όλα και δεν το έκανες.  Σήμερα που είναι μια καταπληκτική χρονιά είναι ακόμα μια ευκαρία, στο χέρι σου είναι

(Το βίντεο είναι μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή που κράτησε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία)

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr