Αναφορά Δημοσχάκη για την ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου σχετικά με τις καταγγελίες περί κακοδιοίκησης στο ΔΠΘ

4 Απριλίου 201711:59

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής για ενημέρωση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και για τυχόν δικές του ενέργειες, την πρόσφατη ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης, αλλά και λοιπή συναφή αλληλογραφία εγγράφων με υπογραφή του Πρύτανη του ΔΠΘ, Αθ. Καραμπίνη, αλλά κι άλλων εγγράφων Υπηρεσιών του Κράτους, αναφορικά με τις καταγγελίες περί κακοδιοίκησης στο συγκεκριμένο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

“Η Τοπική Κοινωνία, όπως εκφράζεται μέσα από τους Θεσμικούς Παράγοντες, στηρίζει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τους εργαζόμενους με οποιοδήποτε αξίωμα, θέση και ιδιότητα σε αυτό, επιθυμεί την περαιτέρω ανάπτυξή του, καθώς αποτελεί πυλώνα προόδου για την ευρύτερη περιοχή.

Η εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου συνιστά βασικό παράγοντα για να συνεχίσει το σημαντικό έργο του, που είναι η ενίσχυση της οικονομικής, εθνικής και πολιτιστικής φυσιογνωμίας της Θράκης.” , καταλήγει ο κος Δημοσχάκης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr