Αναδίπλωση από Ουζουνίδη, μετά την ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Ρίχνει τους τόνους

30 Αυγούστου 201321:28

Να χαμηλώσει τους τόνους, επιχειρεί ο βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τις αναφορές του στη Βουλή περί Τούρκων στη Θράκη καθώς και τις αναφορές του σε δημοσιεύματα εφημερίδων για την εκδήλωση Τουρκικού Ινστιτούτου, την Κυριακή για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της «Προσωρινής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης»

Σε γραπτή του δήλωση ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρει:

«Σε καμία περίπτωση δεν είμαι πιο πατριώτης από κανέναν άλλον έλληνα πολίτη, ούτε σε καμία περίπτωση πατριδοκάπηλος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα. Διευκρινίζω ότι από τη στιγμή που υπάρχει ένα τέτοιο δημοσίευμα στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και αναφέρονται τα ονόματα συναδέλφων ελλήνων βουλευτών, έχω το χρέος να καταδικάσω μια τέτοια εκδήλωση. Σε μια δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, οι κάτοικοι της Θράκης συζούν με ηρεμία, αρμονικότητα, αλληλοβοήθεια και αλληλοσυνεργασία ανεξαρτήτως των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων. Τέτοιες εκδηλώσεις έρχονται να διαταράξουν αυτή την αρμονική συμβίωση. Ως Θρακιώτης λοιπόν και εκπρόσωπος των πολιτών του Έβρου και της Θράκης στο ελληνικό κοινοβούλιο, οφείλω να διαφυλάξω αυτό το κοινωνικό κεκτημένο.»

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr