Αν υπάρχει χαμένος ψήφος στην Ξάνθη, είναι στο ΚΙΝΑΛ

2 Ιουλίου 201915:40

Με τις επιλογές που έκανε η Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη, και τα καλά της στρατιωτικά στην ΝΟΔΕ, τα πράγματα στο νομό δεν είναι καθόλου καλά και η περιοχή ανάλογα το αποτέλεσμα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εργαλοποιηθεί από ξένη χώρα. 

Η μόνη λύση για να κερδηθεί κάποιος χρόνος ώστε δυνάμεις που είναι έξω από τους σχεδιασμούς, να μπορέσουν να ανασυνταχθούν και έτσι  στο μέλλον να υπάρχει μεγαλύτερο όφελος από τον συμβιβασμό που θα προκύψει. 

Και αν ρωτούσε κάποιος, ποια μπορεί να είναι χαμένη ψήφος στην Ξάνθη, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη στο ΚΙΝΑΛ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, έως ακατόρθωτο, να πάρει έδρα στην Ξάνθη, και για να μην συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρει χαμηλά ποσοστά. Εδώ δεν παίζεται το πάθος κάποιου να κάτσει στα έδρανα της βουλής, αλλά η σωτηρία του τόπου

Μυαλό φανταζόμαστε έχετε άσχετα τι κάνατε στην δημοτικές, οπότε όλοι ας πράξουν αυτό που προτάσσει η Εθνική Συνείδηση και όχι η δογματική. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr